Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Hu
Huggy54 - 29-04-2018 11:21:00
Elektronica & TV

www.superaankoop.co.nl

Ik snap al die rare, negatieve berichten niet, gewoon betalen met creditcard of paypal en dan is er helemaal niets aan de hand.
of deze mensen hebben ergens een nare ervaring opgelopen, en dat is dan heel jammer (maar lees dan het begin nog een keer) of hebben totaal geen ervaring en kakelen maar wat in het rond of zitten te trollen om hun eigen markt te beschermen, waar ik alle begrip voor heb want tegen dit soort bedrijven kun je gewoonweg niet concureren. ik had al ervaring met e-global en digitaland maar superaankoop was in dit geval iets voordeliger. 

een nieuw camera systeem voor iets meer dan € 2700,- wat hier iets meer dan € 4000,- zou moeten kosten. (ik ben toch niet helemaal achterlijk zeker?)
canon eos 7d mk ii, canon ef 100-400mm f/4.5-5.6 l is ii usm en de canon 1.4x iii teleconverter. doe de check zelf maar.
alles pico-bello na 9 dagen voor de deur afgeleverd vanuit engeland en niet vanuit china, zoals wordt geopperd, want anders krijg je idd een naheffing voor de btw en inklaringskosten. het wordt "intern" vanuit china naar het vk verstuurd en vandaar naar jouw adres. dus ja... het komt uit china en/of japan, maar dat komt alles van canon, nikon etc. etc. van wie of waar je het ook koopt.

voor alle duidelijkheid, behalve het financiële voordeel wat je kan halen, heb ik verder niets met dit soort bedrijven, geen aandelen geen gewin voor dit schrijven (of ze moeten heel blij worden als ze dit lezen en me willen belonen met een paar extra acu's voor de nieuwe camera) of ook maar enige andere binding, maar ik kan absoluut niet tegen ongefundeerd kritiek.