Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Vl
Vlotjebakkertje1980! - 29-04-2018 19:40:34
Geldzaken & Recht

Business collect

Goedeavond,

ik herken het verhaal hierboven.
ik heb in 2016 een telefoongesprek gehad met lekkerweg.nl om voor een leuk prijsje eventjes weg te kunnen.lekkerweg.nl heeft toen per post alles opgestuurd met de nadruk als ik er geen gebruik van wil maken dat ik binnen 2 weken de papieren terug moet sturen.
ik kan me vaag nog wel wat herinneren. blijkbaar heb ik niks terug gestuurd en 2 weken geleden april 2018 een telefoontje van business collect gekregen dat ik nog 160 euro moet betalen. hun hebben mij het telefoongesprek terug laten luisteren van toen. kon het niet goed verstaan want er was een ruis in het bandje. hoorde wel mijn stem maar vond het erg raar. zo wie zo heb ik nooit na 2016 van lekkerweg.nl  nog iets gehoord. geen herinnering tot betalen ect.
via de mail van business collect ook een mail ontvangen tot laatste keer betalen.

wat moet ik nu doen? ik weet 100% dat ik nooit iets getekend hebt.
zou graag advies willen.