Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pr
Prophetmax - 30-04-2018 10:14:45
Geldzaken & Recht

Biogreen invest b.v.

*informatie update*

geachte heer, mevrouw,


 


hartelijk dank voor uw e-mail. biogreen invest beschikt op dit moment niet over een vergunning of goedgekeurd prospectus van de afm.


 


op het moment dat een onderneming effecten aanbiedt zoals obligaties, geldt https://www.afm.nl/nl-nl/professionals/doelgroepen/effectenuitgevende-ondernemingen/aanbieding-notering-effecten/prospectusplicht" target="_blank">een prospectusplicht. in sommige situaties is een https://www.afm.nl/nl-nl/professionals/doelgroepen/effectenuitgevende-ondernemingen/aanbieding-notering-effecten/vrijstellingsregeling" target="_blank">vrijstellingsregeling van de prospectusplicht van toepassing. als gebruik kan worden gemaakt van vrijstelling van de prospectusplicht, is de onderneming verplicht om dit duidelijk te communiceren in hun uitingen door middel van https://www.afm.nl/nl-nl/professionals/onderwerpen/downloadbestanden-informatieverstrekking/vrijstellingsvermelding" target="_blank">de vrijstellingsvermelding. op de website van biogreen invest ontbreekt echter deze vrijstellingsvermelding. lees https://www.afm.nl/nl-nl/consumenten/themas/advies/voorbereiden/vrijstelling" target="_blank">meer over vrijstelling van toezicht.  


de website van biogreen invest is inmiddels binnen de afm doorgestuurd naar de afdeling die onderzoek doet naar mogelijk illegale financiële activiteiten. vanwege onze wettelijke http://www.afm.nl/nl-nl/over-afm/contact/persvoorlichting/geheimhoudingsplicht" target="_blank">geheimhoudingsplicht kunnen wij u helaas niet op de hoogte brengen/houden van de afwikkeling van uw melding of van eventuele (lopende) onderzoeken. op basis van ontvangen signalen, onder meer van consumenten, kan de afm onderzoek doen. dit kan ertoe leiden dat de onderneming op een https://www.afm.nl/nl-nl/consumenten/controleer-je-aanbieder/waarschuwingen" target="_blank">waarschuwingslijst wordt geplaatst. lees https://www.afm.nl/nl-nl/consumenten/themas/klacht/melding-afm" target="_blank">meer over de werkwijze van de afm.


als u zaken heeft gedaan met biogreen invest of aanvullende informatie heeft, dan ontvangen wij dat graag van u. u kunt dit mailen naar: info@afm.nl.


als u nog vragen heeft, kunt u ons bereiken op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur via telefoonnummer 0800-5400 540.


 


met vriendelijke groet,


 



senior medewerker contactcentrum & eerstelijns toezicht


toezicht service centrum


 


wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de afm? meldt u zich dan aan voor één van onze https://www.afm.nl/nl-nl/professionals/nieuwsbrief" target="_blank">nieuwsbrieven.


 


 


 


autoriteit financiële markten


bezoekadres: vijzelgracht 50, 1017 hs amsterdam


postadres : postbus 11723, 1001 gs  amsterdam


fax: 020 796 3819


http://www.afm.nl/" target="_blank">www.afm.nl


 


 
de afm maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.


als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen wij bij aan duurzaam financieel welzijn in nederland.