Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 30-04-2018 14:37:56
Winkels & Webshops

Blokkering e-bay

doe het niet ebay of niet nooit je gegevens door sturen en doe je het wel altijd je bsn nummer door krassen of nog beter alles wat ze gewoon niet nodig hebben doorhalen en onleesbaar maken.*


maar een lens kopen op ebay? als die niet in orde is dan heb je groot kans dat je kan fluiten naar je centen.


oh, betaald met paypal? dan val ik in herhaling ook daar zijn de voorwaarden al zo veranderd dat je eigelijk niet eens meer kans maakt op terug betaling.

* download deze maar https://play.google.com/store/apps/details?id=com.milvum.kopieid" target="_blank">https://play.google.com/store/apps/details?id=com.milvum.kopieid  = voor android


of bij de app store van apple : kopie id daarmee is het makkelijker te doen.


 


nog een tip en dan niet alleen voor ebay of paypal gebruik een password met verschillende tekens zodat deze niet makkelijk te raden is en zeker niet uit maar 6 tot 8 tekens bestaat.


zelf gebruik ik daarvoor https://strongpasswordgenerator.com" target="_blank">https://strongpasswordgenerator.com en om deze te "onthouden" maak ik er een qr code van en print deze uit op een etiket moet ik dan inloggen dan kan ik deze via me webcam of telefoon gewoon uitlezen.


te moeilijk? zet de code dan in een tekst file en gebruik winrar om deze op te slaan evt met password afschermen.


maar beter zou een gast account zijn zodat je geen password hoeft te gebruiken.