Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Be
Bernhard, Diemen - 30-04-2018 14:38:01
Winkels & Webshops

Blokkering e-bay

Ebay global collections stuurt mij sinds november mailtjes waarin staat dat ik als handelaar 2,92 euro moet betalen. terwijl ik mij nooit heb aangemeld als handelaar en dat ook niet wil. ik koop af en toe wat op ebay. ik heb via mijn account kunt achterhalen dat er vorig najaar een mij onbekend boek of dvd namens mij is aangeboden. maar ik weet van niets. ik beschouw ebay als nalatig, omdat ze een derde op mijn account hebben toegelaten.
er wordt gedreigd met blokkering van mijn handelaren-account. als ik die 2,92 euro betaal via paypal is alles opgelost, zo wordt me voorgehouden. als ik dit luttele bedrag betaal, hebben ze (wie?) meteen mijn gegevens en kunnen ze de hele rekening plunderen. 
op mails waarin ik reclameer krijg ik geen antwoorden op mijn vragen. er komen wel slecht geformuleerde en vertaalde standaardreacties in het engels of duits uit een computer. omdat ebay geen nederlands bedrijf zou zijn, en geld verdienen vóór alles gaat, investeren ze geen personeel dat me op een normale manier kan uitleggen waarom die schuld is ontstaan, zo heb ik me door een bekende laten uitleggen. als klant ben ik niet belangrijk. alleen als ze aan me verdienen.
ik druk de mailtjes weg als spam, maar blijf ze ontvangen. wie heeft ook soortgelijke ervaringen?