Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mercu - 01-05-2018 14:29:01
Geldzaken & Recht

Uwv berekend uitkeringen niet goed

Kijk beste tijger wat je nu dus zegt, is ik mag doordrammen zoals je dat noemt, maar jij niet.
kijk dat toontje.
mocht het je ontgaan zijn, ik heb ver voor dat jij je laatste reacties plaatste al aangegeven in verschillende reacties op mensen dat ik nu wel word geholpen en zelfs dat ik te woord ben gestaan door een zeer vriendelijke medewerster van het uwv, dus mischien is het beter eerst alles te lezen voor je je als een stereo type mederwerker/ster van het uwv gaat gedragen.
ik hoop dat je weet wat dat betekend voor dat je ook daar de verkeerde conclusie aanverbind.
maar in al je reacties heb je nog steeds geen onderbouwde reden kunnengeven of ik wel of niet gelijk heb.
het enige wat ik vroeg bij het uwv is of mijn beredenering klopte meer niet enals blijkt dat ik ongelijk heb kan ik hier goed meeleven.
voor iemand die overal expert in is zijn je antwoorden slecht onderbouwd en kun je beter niet inhoudelijk reageren als je de materie niet begrijpt.iedereen die op mij heeft gereageerd heeft een net antwoord gekregen, alleen jij niet waarom?