Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 01-05-2018 18:25:52
Computers & Telefonie

Hallo, ik heb een iphone 5s van mijn tante gekregen die ik wil gebruiken omdat m

Was u niet tevreden met de reacties bij trosradar: https://radar.avrotros.nl/forum/viewtopic.php?f=25&p=2550769" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/forum/viewtopic.php?f=25&p=2550769 ?
u heeft een iphone 4, dus dan weet u toch wel een beetje hoe dat werkt met id en dergelijke?
en zo oud is die 5s nu ook weer niet en als u, zoals u zegt, maar 200 euro te besteden heeft dan is zo'n ding toch iets wat u zich anders helemaal niet kunt veroorloven? dus dan praten over "wat een gedoe voor zo'n oud ding"? voor uw vraag is uw leeftijd en die van uw tante natuurlijk ook helemaal niet relevant, net zomin als het vermelden van een inkomen.
belangrijker is misschien dat tante controleert of het een toestel bij een abonnement was en of dat dan wel opgezegd is, ook de afbetaling van het toestel.