Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mercu - 02-05-2018 12:49:33
Geldzaken & Recht

Uwv berekend uitkeringen niet goed

Beste pantet22 voor een deel heb je gelijk, maar het is ongepast dat je meent om alleen mij tot de orde te roepen.
tijger1 heeft zich stevig verweerd en geen middel onbenut te laten om mij in een slecht dag licht te stellen of om mij te grieven.je mening over dit is niet echt genuanceerd.verder was het niet mijn bedoeling om jou tegen wie dan ook op te zetten maar toevallig heb ik jullie namen verwisseld en was dit een sneer naar tijger1.
ik heb mijn vraag goed geformuleerd en begrijp niet goed waarom tijger1 op deze manier op mij begon te reageren.
tijger1 haalde er dingen bij op een wel heel belerend toontje terwijl ze helemaal niets toevoegen aan mijn vraag.
dus lees gewoon in alle rust de eerste berichten tussen mij en tijger1 nog eens terug.
maar je hebt gelijk dat dit behoorlijk uit de hand is gelopen en dus voor mijn deel maak ik naar iedereen excuus.
met jou verhaal en ik moet zeggen dat je probeert iets goed te onderbouwen, ben ik het niet eens.
het is niet voor niets dat er zich onderhand drie afdelingen mee bezig houden (zw,ww en een commisie bezwaar en beroep).ook vind ik ik dat er op dit forum mensen zijn die wel heel makkelijk oordelen  over ander mans inkomen.
maar het gaat in de maand februari bijna om 11% van haar inkomen, en gelukkig zijn er ook mensen bij het uvw dat met mij eens.wel zou ik graag als dat kan informatie van jou ontvangen hoe jij tot jou conclusie komt, ik kan hier namelijk niets over vinden.en zou jij mij misschien kunnen uitlegfen hoe bv de maand augustus er uit zou zien met een soortgelijke berekening, dan heb je namelijk 23 werkbare dagen, dit is niet jennen maar hier ben ik echt erg benieuwd naar.maar ook als je gelijk zou hebben is dit een rechts ongelijk heid omdat ze gewoon 1.75 maal een dagloon mist in 2018 en het kan toch niet zo zijn dat je inkomen afhangt van geluk augustus of februari.nogmaals mijn excuus aan een ieder die zich aan mij geergerd heeft ook aan tijger1 en van mijn kant gaat dit niet meer gebeuren.