Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 03-05-2018 00:24:01
Auto & Vervoer

Waarom is een huur auto goedkoper op een duitse website

Ik weet niet voor in welk land je een auto wilt huren al denken de meesten hier in duitsland maar ik denk dat je waarschijnlijk naar amerika gaat?

jaren geleden boekte ik ook huurauto’s in nederland als ik op vakantie ging naar amerika tot ik er achter kwam dat het veel voordeliger is om dit in andere landen te doen. duitsland of engeland of rechtstreeks in amerika. nooit weer geboekt in nederland, veel duurder en vaak zijn de voorwaarden in andere landen ook nog eens beter(wel goed naar kijken).
inderdaad sunnycars duitsland is goedkoper dan in nederland met dezelfde voorwaarden, via engeland nog goedkoper en inclusief extra bestuurder gratis en ga zo maar door. 
selecteer bij boeking altijd dat je uit nederland komt en er kan weinig mis gaan.