Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 03-05-2018 15:13:06
Geldzaken & Recht

Stopzetting contract schoonmaakbedrijf

Lees hier over opzegging op dezelfde manier als aangaan.



zie ook

http://www.iusmentis.com/zakendoen/wetkoopopafstand/" target="_blank">colportage op internet: de wet koop op afstand
http://www.iusmentis.com/maatschappij/juridisch/algemenevoorwaarden/" target="_blank">algemene voorwaarden


een elektronisch gesloten contract mag ook elektronisch worden opgezegd. dit is echter alleen nog nooit bij de rechter getest.


artikel http://lexius.nl/bw6/267" target="_blank">267 van boek 6 bepaalt dat als een overeenkomst langs elektronische weg is gesloten, hij tevens door een elektronische verklaring kan worden ontbonden. ook deze verklaring moet voldoen aan de hierboven genoemde eisen van raadpleegbaarheid, verifieerbaarheid en de identiteit van de partijen.


veel elektronische dienstverleners zetten in hun http://www.iusmentis.com/maatschappij/juridisch/algemenevoorwaarden/" target="_blank">algemene voorwaarden dat overeenkomsten (zoals abonnementen op telefonie of internet) alleen schriftelijk kunnen worden opgezegd. in theorie kan zo'n overeenkomst dus ook per digitaal getekende e-mail worden opgezegd. in de praktijk is het wachten op de eerste klant die hierover naar de rechter stapt, zodat hier jurisprudentie over komt

bron ius mentis