Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zw
zwaardvis - 04-05-2018 11:03:30
Garantie & Verzekeringen

Scherm na 16 maanden stuk slechts 1 jaar garantie?

Lenovo laptop, gekke vlekken of strepen in beeld. opnieuw opstarten werkte een tijdlang als tijdelijke oplossing, maar op een gegeven moment niet meer.
mijn broer had dat ook met zijn lenovo laptop na de fall creator update van win10. ik heb het niet op een normale manier kunnen oplossen. het leek op een hardware probleem. maar....mijn vermoeden achteraf was dat het een combinatie van lenovo drivers of voorgeïnstalleerde software was in combinatie met windows 10, versie 1709.
toen heb ik de harde schijf geformatteerd en windows 10 opnieuw geinstalleerd m.b.v. een bij de microsoft website gedownloade dvd.
deze versie, dus zonder alle lenovo troep werkte sindsdien, nu alweer 5 maanden, vlekkeloos. letterlijk en figuurlijk.
dus probeer dat eens. zorg wel dat je alle documenten, foto's e.d. van te voren gebackupd hebt zodat je die weer terug kunt zetten.

als alternatief kun je ook windows 10 nogmaals installeren op een tweede partitie, naast de bestaande versie, je krijgt dan een zgn. dual boot menu waarin je kunt kiezen welke versie je wilt opstarten. op deze manier kun je ook bekijken of het in een kale versie van win10 ook optreedt.

https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10" target="_blank">https://www.microsoft.com/nl-nl/software-download/windows10