Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 05-05-2018 21:14:52
Vrije tijd & Tuin

Zonnescherm van abcwinkel heeft iemand ervaring

Abcwinkel staat bij de kvk als abcfacility. interieurreiniging van gebouwen. en deze schoonmaker verkoopt zonneschermen, tenten, wasmachines, doekjes, e.d. niet echt logisch dus. het vreemde is dat de vrijbuiter tenten die aangeboden worden goedkoper zijn dan bij vrijbuiter zelf. hoe kan een externe verkoper hier goedkoper aankomen?

u ziet het zelf al, het bedrijf is nergens bij aangesloten. u kunt dus ook nergens aankloppen als het fout gaan. misschien ben ik heel ouderwets, maar brood koop je bij een bakker en wasmachines bij de lokale witgoedverkoper. die paar cent dat het extra zou gaan kosten voor u betaald zich terug in service, garantie en een langere levensduur.

en u vindt geen ervaringen op internet? alleen al bij feedbackcompany in 1 week:
10 punten: 16 keer
9 punten: 4 keer
8 punten: 15 keer
en welgetelt 3 keer een negatieve beoordeling.
ook heel vreemd, op trustpilot maar 3 beoordelingen. hoe komen al die klanten bij feedbackcompany terecht?

menig webwinkelier zou jaloers zijn op zoveel klanten en dan ook nog met zo'n beoordeling. voor mij ongeloofwaadig dus.