Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 08-05-2018 01:19:20
Winkels & Webshops

Mag een juwelier een reparatie vasthouden als je geen reparatiebon hebt gekregen

Eind goed al goed en het leven gaat verder. mooi toch?
deze zaak heeft kennelijk een strenge controle op al dan niet meegeven van gerepareerde zaken en dat is maar goed ook. anders had uw japans klokje zomaar aan een ander meegegeven kunnen worden.
een fout kan gemaakt worden, u maakt vast ook weleens een fout. u had toen u het horloge ter reparatie inleverde zelf naar een ontvangstbewijs o.i.d. kunnen vragen. heeft u niet gedaan. voor de winkel was niet duidelijk of het uw eigendom was, dus van vasthouden van uw eigendom is totaal geen sprake. verder is uw eigendom afgegeven zodra duidelijk was dat het uw eigendom betrof, dus uw vraag/stelling klopt niet.
een overbekend japans merk met een blauw pasje "dat je altijd krijgt" zegt me overigens helemaal niets. ik ken geen japanse horloges.
laat het achter u. ik begrijp overigens niet dat u dit verhaal hier vertelt.