Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maarten heest - 09-05-2018 09:54:06
Geldzaken & Recht

Wegens behandeling van mijn fysiotherapeut ben ik nu zeer beperkt wat nu ?

Hallo antoinet, wat een naar verhaal. hopelijk vind u in de toekomst toch mogelijkheden om met veel minder klachten door het leven te gaan.
allereerst een antwoord op uw vraag: https://www.kngf.nl/binaries/content/assets/kngf/onbeveiligd/praktijkvoering/de-praktijk/reglement-geschillencommissie-fysiotherapie-2016.pdf" target="_blank">hier vindt u het reglement gechillencommissie fysiotherapie van het kngf (koninklijk nederlands genootschap voor fysiotherapie). dat geeft een beeld van de procedure als u een juridisce procedure aanspant.

het is maar de vraag of u aan zo'n procedure moet gaan beginnen. het zal energie vreten, is gericht op het verleden en het heeft misschien wel negatieve invloed op uw gezondheid. ik kan u niet adviseren maar vraag me wel af of u uw beperkte energie niet beter kunt richten op de toekomst en herstel.

u bent hier op een consumentenforum. hier krijgt u zeer uiteenlopende reacties en adviezen. de kans dat die van geschoolde medici komen is erg klein. ook mijn eigen reactie is niet een van een medicus. ik denk dat u weer terug moet naar uw huisarts om daar uw problemen voor te leggen en het verder moet zoeken bij geschoolde (para-)medici.

heel veel sterkte en gezondheid gewenst.