Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-05-2018 10:31:13
Geldzaken & Recht

Wat kan ik doen als de bovenbuur vrouw de politie belt voor mijn hondje?

Dit is een lastige kwestie vooral nu het er op lijkt dat het hondje niet alleen kan zijn en dan gaat en blijft blaffen.

ontzettend vervelend in deze is dat de buurvrouw niet zelf hierover contact heeft opgenomenĀ met uw schoonzusje. dat is in haar nadeel en het lijkt mij dat men van politiezijde daar ook op kan aandringen dat er wel zelf onderling overleg is. meestal zijn er vormen van buurtbemiddeling aanwezig.

of dat dan resutaat heeft? waarschijnlijk niet omdat, zoals u zelf zegt het hondje kennelijk niet alleen kan zijn en dan zitr er niets anders (m.i.) op dan dat dat gedrag middels een training wordt afgeleerd. afgezien daarvan zullen er meer bewoners hinder hebben van voortdurend geblaf.

fiet is en blijft dat voordurend geblaf wordt gezien als hinderlijke overlast en de oorzaak bij de eigenaren van de 'blafkous'ligt.

2 uur achtereen blaffen is niet eventjes blaffen!.