Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
henk51 - 11-05-2018 11:38:39
Geldzaken & Recht

Wat kan ik doen als de bovenbuur vrouw de politie belt voor mijn hondje?

Goede morgen u schrijft dit niet voor u zelf maar schrijft steeds van wij hebben dus ik vorm eigenlijk. ik neem aan dat u niet overal zelf bij bent zoals het feit van de reactie van de politie zoals u dit omschrijft.meer een horen zeggen van verhaal?
de politie neemt dit zeker wel serieus er zijn gemeentes waar na zoveel meldingen de hond(en) meegenomen worden. je kunt er voor naar de rechter stappen.
het is heel irritant als een hond constant blaft als baasje er niet is. die twee uurtjes zullen ook wel iets langer zijn vermoed ik. wij hebben ook zulke bewoners gehad in de flat zijn nu ergens anders moeten gaan wonen na tig waarschuwingen door medebewoners politie en woningbouw.


groeten henk