Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 11-05-2018 12:29:59
Geldzaken & Recht

Wat kan ik doen als de bovenbuur vrouw de politie belt voor mijn hondje?

U loopt nu wel af te geven op de buurvrouw maar wordt het niet eens tijd de hand in eigen boezem te steken. kan mij voorstellen dat de buurvrouw de politie belt als je veelvuldig naar het geblaf van een hond moet luisteren. waar moet zij anders naar toe, uw  schoonzus is niet thuis en neemt ook niet de moeite contact met de buurvrouw op te nemen. en zowel uw schoonzus en u horen dat geblaf niet. er zijn 2 redenen dat een hond blaft, 1- om aandacht te trekken 2- om zich te verweren tegen mogelijke belagers. in dit geval gaat het om 1 en dat kan zeer irritant zijn. dat uw schoonzus een vreselijk jaar achter de rug heeft geeft haar nog niet het recht overlast te bezorgen.
mijn vraag is nu meer van hoe kunnen wij dit oplossen? is er iets dat wij kunnen doen om deze buurvrouw te laten stoppen met het bellen van de politie? 
uw schoonzus zal actie moeten ondernemen om de overlast tegen te gaan. dat kan o.a. met behulp van een oppascentrale waar de hond in die tijd kan worden ondergebracht. ook zijn er trainingen waarbij honden van hun ongewenst gedrag, want dat is dit, afgeholpen kunnen worden. en dat eventje blaffen, volgens u 2 uur, zou zeggen ga eens luisteren, krijgt u misschien begrip voor de buurvrouw.