Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 11-05-2018 12:45:17
Geldzaken & Recht

Wat kan ik doen als de bovenbuur vrouw de politie belt voor mijn hondje?

misschien kan een antiblafband de oplossing zijn.


deze geven een stroomstoot* af waardoor de hond zal schrikken en misschien wel even gaan gillen maar zo dra ze door hebben dat als ze gaan blaffen ze een schok krijgen zullen ze het wel laten.

* er zijn ook banden die een geur afgeven maar die werken een stuk minder goed omdat de hond aan de geur gaat wennen.


wel is het verstandig om een band te kopen die in sterkte instelbaar is immers zou een grote hond meer kunnen verdragen dan een kleintje.


is de hond eenmaal gewend om niet meer te blaffen dan is het nog steeds aan te raden om de band om te doen als ze weg gaat al hoeft deze dan niet op de hoogste stand te staan.


eenmaal goed gewent dan kan de band uit blijven staan maar dan zou de er wel goed aan doen om een beveiliging camera neer te zetten die ook geluid op kan nemen.


gaat de boven buurvrouw dan klagen omdat de hond geblaft zou hebben dan kan ze aantonen dat het niet klopt.


helaas zijn mensen zoals de boven buurvrouw nou eenmaal type`s die graag klagen ben ik bang voor (vervelen hun of hebben geen sociale contacten)