Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 11-05-2018 13:23:04
Geldzaken & Recht

Wat kan ik doen als de bovenbuur vrouw de politie belt voor mijn hondje?

Een hond moet je leren alleen te zijn. puppies zijn lief en schattig, mogen overal mee naar toe of ze zijn zielig en eenmaal groter kunnen ze niet meer alleen zijn. verpest dus.  raad ook echt aan voor wie een hondje aanschaft, ga op training of lees je goed in. 

mijn oom had zelfde probleem, 2 honden en plafte zodra hij maar naar toilet ging. na tig keer politie kwam de gemeente er mee bemoeien. uiteindelijk zijn ze herplaatst naar een boerderij. helaas moest hij dus zijn hond ruimen. hij is 100% afgekeurd en was enkel ff weg voor boodschappen of afspraken etc.
eenmaal klagende buurvrouw dood voor nieuwe hond gegaan. en ja hoor weer hond met nog ergere verlatingangst. hij heeft er niks van geleert. heeft hij afspraak komt de hond naar mijn ouders of naar hier. hij wil absoluut niet weer een maatje afgeven. 

ga dus kijken of iemand de hond kan leren alleen te zijn, training etc. bel rond, vraag na want een klagende buurman/vrouw kan genoeg zijn dat de hond weg moet