Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
honza23 - 11-05-2018 13:45:09
Auto & Vervoer

Drime vision

Klinkt als een oplichters-mail.
als er in nl geflitst wordt, en het is 'n nl kenteken, dan wordt er een schriftelijke bekeuring opgestuurd naar de houder van het kenteken. dus nooit per email !
is het een buitenlands kenteken, dan zullen ze datzelfde doen maar dan eerst het adres van de kentekenhouder opvragen in het land waar dat kenteken geregistreerd staat. eventueel zal men de vordering over kunnen dragen naar een buitenlandse advocaat/incassobedrijf. maar het zal altijd gelinkt zijn aan een kenteken en het daarbij behorende adres van de eigenaar van de auto.
als u geen auto heeft kan men u dus nooit aanschrijven want uw adres hebben ze dan dus ook niet !! daarom sturen oplichters altijd een email.....
gewoon negeren dus; niet op reageren ! want voor acties zullen ze toch schriftelijk u in gebreke moeten stellen.