Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 15-05-2018 13:21:59
Garantie & Verzekeringen

Ben ik verplicht een nieuwe vloer te accepteren bij schade?

De verzekering bepaald wat en hoe er betaald wordt. als zij een nieuwe vloer betalen heb je geen schade en verlies je niks als je de woning verlaat. dus ja dat mogen ze.
denk ook eens anders, jij wil je volledige vloer vergoedt hebben laten we zeggen 1000 euro. vervolgens leg je geen nieuwe vloer maar ga je verhuizen en leg je daar een nieuwe vloer en kan je de oude vloer niet doorverkopen aan een nieuwe bewoner omdat er twee gaatjes inzitten (???).
als die gaatjes er niet in hadden gezeten had je ook zeker niet de nieuw waarde gekregen bij overname maar misschien rond de 300 euro. dus als de verzekering jouw uitbetaald heb je 700 euro winst en zo werkt dat niet.