Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 16-05-2018 10:41:51
Auto & Vervoer

Parkeerboete

U heeft betaald want het bewijs daarvan is de afschrijving. hoewel het is teruggestort doet dat niets af aan het bewijs dat u heeft betaald en, zo dat aan de orde zou komen, u niet nalatig bent in deze.
wat is de reden dat u uw vraag stelt? wil men het bedrag nu opnieuw van u ontvangen, al of niet op basis van een melding dat er mogelijk iets foyt is gegaan?
ik neem aan dat dat zo is en dan zou ik het bedragh alsnog opnieuw betalen omdat er dan sprake is van een onverschuldigde betaling aan u.

als er echter geen nieuw betalingsverzoek is ontvangen, ik zou het dan maar even laten rusten en afwachten. in dat geval kan aan de orde zijn dat men de overtreding heeft geseponeerd/vernietigd maar dan komt er wel een melding.