Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Am
Amaras - 20-05-2018 21:46:00
Computers & Telefonie

Gijzelingssoftware

Ik weet niet of het gaat wennen.wil mijn computer niet ineens een uur kwijt zijn.vandaar de titel van deze post.waarom krijg ik geen optie om het uit te stellen tot dat het mij wel uitkomt?of een optie afsluiten,bijwerken,opnieuw opstarten en dan afsluiten?dat kunnen ze zich toch zelf wel bedenken bij microsoft dat mensen niet zitten te wachten op deze kaping?met een auto moet je ook onderhoud plegen.het is ook steeds meer computer in moderne auto's.gaat het er naar toe dat je auto voor een uur niet meer wil starten omdat hij aan het updaten is?
en dan die vragen over privacy.ik kan mijn computer niet meer gebruiken als ik niet instem om mijn privacy op te geven.anders kom je gewoon niet verder tijdens de updates.nogmaals hoop ik dat kassa hier eens aandacht aan gaat besteden.