Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fl
flipflipsen - 23-05-2018 14:37:23
Computers & Telefonie

Gijzelingssoftware

Tijdens updates is de computer te gebruiken, alleen werkt er bijna niks meer fatsoenlijk, dus is het beter om te wachten to de updates klaar zijn.
dat het lang kan duren klopt. dit hangt af van uw computer. als de computer al iets ouder is, kan het zelfs uren duren.

wilt u goed en betrouwbaar kunnen werken met uw computer, zonder problemen zoals virussen, spyware en vervelende reclames, is het aan te raden om eens te informeren en de overstap te maken naar een linux versie, b.v linux mint of ubuntu.

de overstap van windows naar linux is vele malen simpeler dan de overstap van windows 7 of 8 naar windows 10, en zelfs nog simpeler dan de overstap van windows 10 naar de grote updates van windows 10.

echt, ga eens op zoek naar informatie over linux, misschien kent u iemand die werkt met linux. dan hoeft u ook geen snellere computer te kopen.