Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylvia_71 - 23-05-2018 17:47:45
Computers & Telefonie

Geldrop gratis chromecast van kpn

Elke actie heeft voorwaarden waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor het aanbod. ook deze actie van kpn. maar nee, men leest alleen maar actie / aanbieding / korting / gratis dit / gratis dat! enz. enz. de rest wordt niet gelezen. maar niet getreurd, ik heb even google geraadpleegd. kijk eens, dit zijn de actievoorwaarden: 

de google chromecast-actie geldt voor nieuwe klanten die internet of internet en tv afsluiten in de actieperiode én voor klanten die naast kpn mobiel ook internet of internet en tv afsluiten binnen de actieperiode. de promotie loopt van 17 mei t/m 30 mei 2018 en zolang de voorraad strekt.  je ontvangt een chromecast bij het afsluiten van een van de volgende abonnementen:


internet




internet en tv basis




internet en tv




internet en tv 4k