Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

@H
@HENK@ - 24-05-2018 01:13:11
Huishouden & Energie

Alternatief voor de wasdroger in de winter ?

wij gebruiken ondertussen al meer dan 40 jaar naar volle tevredenheid een droger.


de was is zacht zonder toegevoegde wasverzachter en is droog wanneer je hem droog wil hebben, dus ook wanneer het regent enz.


ook hoeft de was niet net als in ons pre droger tijdperk regelmatig opnieuw in de wasmachine omdat tijdens het drogen de vogels er als openbaar toilet gebruik van hadden gemaakt (heel veel duiven in de buurt)


 


wel wil ik een klein misverstand recht zetten, er word al snel gedacht dat een losse centrifuge de was droger zou krijgen dan een wasautomaat en wel omdat de losse centrifuges een hoger toerental hebben.


dat toerental is zeker belangrijk maar een goede wasautomaat met een goede (maar langzamere) centrifuge gang droog zeker zo goed want natuurlijk is de diameter van de trommel minstens zo belangrijk voor het opwekken van grote middelpuntvliedende (centrifugaal) kracht.


bij het vergelijk van toerentallen is het dus zeker ook zaak om de diameter van de trommel ook in het vergelijk op te nemen !