Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ni
Ninawens - 28-05-2018 01:47:54
Geldzaken & Recht

Bedrijfsongeval, hoe verder?

Bedankt voor alle reacties.
allereerst even wat antwoorden op een paar vragen die terug komen.
1. ik weet van mijn broer (die bij hetzelfde bedrijf werkt), dat het gaat om een verouderde hogedrukspuit, die tot vrijdag nog altijd door iedereen gebruikt werd. daarnaast heeft mijn man mij uitgelegd hoe het is gegaan en hoe zo'n ding werkt. daaruit heb ik kunnen opmaken dat het niets te maken had met de handeling zelf.
2. de teamleider heeft mijn man naar huis gestuurd met een half afgeplakt en half opgezwollen gezicht (er zat een flinke bloeduitstorting door de ijzeren staaf die tegen zijn gezicht is aangekomen), waardoor mijn man duizelig thuis kwam. en ja, onder dat afplaksel en gaas zat veel bloed. dat alles maakt, dat ik het zwaar nalatig vind dat ze hem in de nacht alleen naar huis hebben gestuurd, op de fiets notabene. die mening werd overigens ook gedeeld door de arts en de verpleegkundige. u begrijpt wel dat ik mij deze hele situatie ook niet kon voorstellen, totdat het toch echt gebeurde.
mijn vraag hoe nu verder, komt inderdaad van hoe dat precies zit met het eigen risico dat door dit bedrijfsongeval is ontstaan. en ook welke wegen ik kan bewandelen, om aan te geven dat ik bovenstaande absoluut niet netjes vind en wat er aan gedaan wordt dat dit niet weer zal gebeuren, (zonder dat de baan van mijn man op het spel komt te staan). vooral het laatste is iets wat ik net wat belangrijker vind dan die kosten.