Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 09-06-2018 12:54:46
Winkels & Webshops

Klacht weekend genieten

Happy numbers mag niet eens een loterij organiseren. dus niet betalen. het is een illegale loterij. je hebt toch geen loten gekregen? waarom moet je dan betalen? hoe zou je dan iets kunnen winnen. 



https://www.emerce.nl/auteurs/bastiaan" target="_blank">

https://www.emerce.nl/auteurs/bastiaan" target="_blank">redactie emerce
nieuws - 29 mei 2018 - 08:04





kansspelautoriteit waarschuwt voor telefoontjes ‘happy numbers’

de kansspelautoriteit waarschuwt voor een incassobureau dat zegt namens happy numbers te spreken. tijdens de telefoongesprekken worden mensen gemaand achterstallige betalingen te doen, omdat niet aan afgesproken financiële verplichtingen zou zijn voldaan.


de naam happy numbers roept associaties op met een kansspel. in nederland mogen alleen kansspelen, bijvoorbeeld een loterij, worden georganiseerd als daar door de kansspelautoriteit een vergunning voor is afgegeven.


bij de kansspelautoriteit is geen vergunning afgegeven aan een aanbieder die een kansspel organiseert met de naam happy numbers.
https://www.emerce.nl/nieuws/kansspelautoriteit-waarschuwt-telefoontjes-happy-numbers" target="_blank">https://www.emerce.nl/nieuws/kansspelautoriteit-waarschuwt-telefoontjes-happy-numbers
nog meer info:
https://www.consuwijzer.nl/vakantie-vrije-tijd/kansspelen" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/vakantie-vrije-tijd/kansspelen