Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylvia_71 - 09-06-2018 15:38:08
Computers & Telefonie

Vodafone contract met gratis extra;s

Dit zijn de voorwaarden waar je aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de gratis extra's;


de gratis extra's gelden voor alle klanten met een geselecteerd abonnement voor vast internet en voor digitale televisie van ziggo en een geselecteerd mobiel abonnement (of abonnementen) van vodafone. deze abonnementen moeten op hetzelfde nederlandse adres en/of kvk-nummer staan.


de geselecteerde abonnementen van ziggo zijn:



een particulier of zakelijk abonnement voor vast internet van ziggo met een internetsnelheid van minimaal 30 mbps (waaronder zakelijk internet start, complete en max).
een particulier of zakelijk abonnement voor digitale televisie van ziggo met een ci+ module of een mediabox.

let op: je hebt zowel internet als televisie van ziggo nodig om in aanmerking te komen voor de gratis extra's. deze actie geldt niet in combinatie met connect mkb en zakelijk internet pro abonnementen.  
 

geselecteerde abonnementen van vodafone zijn:



een (of meer) vodafone scherp, start, smart, red, black, red business, red pro, biz basic of business baic abonnement(en)