Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 09-06-2018 18:29:43
Computers & Telefonie

Vodafone contract met gratis extra;s

Hallo hadwat ,  

wat zijn de voorwaarden voor de gratis extra`s ? 
https://www.vodafone.nl/ziggo/gratis-extras/" target="_blank" data-toggle="vf-expander" data-target="#5">


de gratis extra’s gelden voor alle klanten met een geselecteerd abonnement voor vast internet en digitale tv van ziggo en een geselecteerd mobiel abonnement van vodafone. deze abonnementen moeten op hetzelfde nederlandse adres geregistreerd staan.


de geselecteerde abonnementen van vodafone:



minimaal één start, red, smart, scherp of black abonnement (de € 5 korting geldt alleen op red, smart en black abonnementen aangesloten of verlengd op of na 18 april 2017)

de geselecteerde abonnementen van ziggo:

een abonnement voor vast internet voor consumenten van ziggo met een internetsnelheid van minimaal 30 mbps (waaronder connect start, complete en max)
een abonnement voor digitale televisie voor consumenten van ziggo met een ziggo ci+ module of een ziggo mediabox (waaronder play start, complete en max)

bekijk de https://www.vodafone.nl/_assets/downloads/voorwaarden/actueel/voorwaarden_non-stop_gratis-extras.pdf" target="_blank">voorwaarden voor non-stop gratis extra’s (pdf). 

voor verdere informatie , klik op de rode regel en scroll naar beneden veelgestelde vragen . 


https://www.vodafone.nl/ziggo/gratis-extras/" target="_blank">https://www.vodafone.nl/ziggo/gratis-extras/