Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dr
dravik - 11-06-2018 17:11:43
Geldzaken & Recht

Aegon heeft geld afgeschreven voor adreswijziging

Jawel, de rekening is enkel voor de 'relatie wijziging' welke alleen de adreswijziging is. het andere was een klacht, namelijk een verhoging van mijn polis van 60 euro naar 90! euro welke ze een jaar lang hebben afgeschreven voor ik er achter kwam. als je het mij vraagt een absurde verhoging. zij zeggen dat ik dat maar beter in mijn email had moeten lezen, maar die verhoging stond in een bijlage en ik heb meer dan 90 mails van hun in mijn postvak in dus die spam word niet helemaal gelezen. ik neem wat dat betreft mijn verlies maar voel mij wel opgelicht.

maar goed kosten zijn enkel voor relatie wijziging, en de relatie wijziging is enkel een ander adres. overigens hebben ze ook van de gelegeheid gebruik gemaakt om de polis een paar euro per maand te verhogen.