Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bi
Bicbdbell - 14-06-2018 16:03:27
Winkels & Webshops

Webshop (andrs-living) levert niet en onbereikbaar

Heb ze zojuist ook opnieuw een mail gestuurd en kreeg een automatisch antwoord met een nieuw bericht (faillissement; zie hieronder). ik zal dus met de advocaat contact op gaan nemen. denk dat ik die 240 euro wel helaas kwijt ben.



geachte klant of relatie van andrsliving bv,




 




door gezondheidsproblemen is de eigenaar van het bedrijf eerder genoodzaakt geweest zijn taken en verantwoordelijkheden neer te leggen. naasten hebben hierna de mogelijkheden onderzocht om de bedrijfsvoering te hervatten.




 




hervatting van de bedrijfsvoering bleek helaas niet mogelijk, waarna op 30 mei 2018 het faillissement inzake andrsliving bv door de rechtbank in amsterdam is uitgesproken. als curator is aangesteld mr. d.j. van dongen van fort advocaten te amsterdam.




 




heeft u een openstaande vordering of bestelling, dan wordt u verzocht om de betreffende vordering inclusief factu(u)r(en) per mail in te dienen bij de curator via het mail adres vandongen@fortadvocaten.nl.




 




verdere communicatie inzake de afwikkeling van het faillissement volgt via mr. d.j. van dongen.