Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vd
vdlieuw - 14-06-2018 20:49:52
Geldzaken & Recht

Kosten offerte aannemer

Aan de basis van dit conflikt ligt denk ik wat er tussen u en de aannemer is overeengkomen aan uit te voeren werkzaamheden, wat staat er op papier ? u heeft het over een offerte maar er is al een soldering uitgevoerd dus er zijn al werkzaamheden gedaan, wie heeft opdracht gegeven, staat op papier de kosten er van, is er omschreven wat het resultaat van dat onderzoek met zich meebrengt ? 
de aannemer kan niet zomaar, zonder uw akkoord, aan de slag gaan en kosten in  rekening brengen dus ergens in het traject heeft u zich wellicht laten overdonderen en nu dendert de aannemer helemaal over u heen en probeert uit uw nonchalance of onwetenheid er zo veel mogelijk geld uit te slaan.
ik zou kijken of er een onpartijg maar wel professioneel bouwkundig adviesburo is die u kan helpen, ik zou in
afwachting daarvan ook een aangetekende brief met bericht van ontvangst naar de aannemer sturen.
bent u niet zo goed in dit soort correspondentie dan kunt u ook daarvoor het advies vragen bij een hurisch loket of i.d.