Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
george159 - 16-06-2018 10:31:42
Computers & Telefonie

Nle blijft facturen sturen?

Arora1, er is afgelopen jaar 12 keer het bedrag van € 29,95 afgeschreven en nu wil men een dertiende bedrag afschrijven van €39,95, en er staat dan ook nog bij dat het voor de volgende maand is, tot 13 juli.
23 april al via hun facebook messenger aangegeven dat ik niet wilde verlengen ivm. de verhoging van €10,- euro en op 7 en 8 mei jl. dit nogmaals herhaald en verzocht het contract niet te verlengen!
wat is dat trouwens voor een domme opmerking dat het te maken zou hebben met het direct afsluiten van het internet en tv. had/ heb een nieuwe provider die meteen vanaf het eerste moment 13 juni perfect werkte! of dat ik mij om hun administratie erger. nee men wil ondanks dat het contract verlopen was geld afschrijven van mijn rekening. dit valt bij mij onder de afdeling diestal. maar goed dat ik de aut. incasso metaan na 12 juni geblokt heb!