Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 17-06-2018 08:53:48
Geldzaken & Recht

Kosten offerte aannemer

je schrijft: "ik breng zelf ook namens mijn bedrijf offertes uit."
je hebt dus wel degelijk verstand van het maken van offertes.
wat is de opdracht die je de aannemer, of is het misschien een klusbedrijf, hebt gegeven.
vervang de bestaande schuur door een nieuwe stenen schuur?
heb je duidelijk aangegeven bij de opdracht dat de bestaande schuur mogelijk abest bevat en de bodem mogelijk niet stabiel genoeg was om direct een schuur te plaatsen? 
het bouwen van een schuur is op zich niet een grote klus, maar toch moest de offerte meerdere keren worden bijgesteld en je bent nu nog niet eens op de hoogte van de kosten en het resultaat.
er is misschien sprake van de voorbereidende fase, waar de aannemer veel kosten heeft moeten maken en tijd in moeten steken om tot een gedegen offerte te komen? 
en je stop je er nu mee en wilt alleen de rekening van de sondering betalen. en eigenlijk ook nog een schadevergoeding voor de stukgereden tegels? en dan heb je het over een bouwstop wat een aanbestedingsstop is?