Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 17-06-2018 10:00:12
Geldzaken & Recht

Waarom belasting betalen

@allemaal ...

het wordt ècht eens tijd om aan het begin van dit v&b-forum een betere definitie te kunnen nalezen, wanneer een vraag nu geaccepteerd kan worden en wanneer niet. meerdere deelnemers geven aan, dat dit geen consumenten resp. v&b-vraag is of zou zijn.

ikzelf heb inmiddels (eindelijk!) ingezien, dat mijn vroegere maatschappelijke problemen, tenminste hier, niet kunnen worden aangekaart en ben er ook mee gestopt, nadat de redacteur het mij tweemaal heeft uitgelegd. déze vraag betreft de te verwachten belastingverhogingen voor de kleine man die het gevolg zijn van fiscale ondersteuning van het grootkapitaal.

vraag: waar moet dan de grens getrokken worden, zodat de irritaties tussen de deelnemers onderling eens ophouden. als vraagsteller zou ik de schouders nu optrekken en mij afkeren van dit 'zooitje ongeregeld', dat elkaar in de haren vliegt na een simpele vraag. vraag en antwoorden, of geen antwoorden op de vraag?
zou het niet veel duidelijker worden om net zo te kunnen antwoorden, zoals het bij zakelijke vragen gebeurt?

zakelijke, fiscale, politieke en maatschappelijk gerelateerde vragen zijn hier niet toegestaan en dan verwijzen naar een alternatieve mogelijkheid, klaar!