Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 17-06-2018 14:58:06
Computers & Telefonie

Facebook helemaal verwijderen

Je account helemaal weghalen

als je je account verwijdert is deze echt helemaal verdwenen: je kunt niet meer opnieuw inloggen om iets wat je op facebook gepost hebt te bekijken of te kopiƫren, en als je facebook opnieuw zou willen gebruiken zul je helemaal met een schone lei moeten beginnen.


facebook raadt aan dat je een kopie van de data die je op de site gepubliceerd hebt downloadt voordat je je account verwijdert. open het instellingenmenu op facebook terwijl je op je account bent ingelogd door op het tandwiel-icoon links bovenaan de pagina te klikken. selecteer vervolgens accountinstellingen en zoek op de pagina algemeen naar een kopie downloaden van je facebook-gegevens en klik op de link. je zult dan door het proces worden geleid waarmee je een archief van al je facebook data kunt downloaden.


het bedrijf maakt het niet meteen duidelijk hoe je je facebook account kunt verwijderen, maar om dat te doen log je in op je facebook account en ga je naar https://www.facebook.com/help/delete_account" target="_blank">facebook's accountverwijderingsformulier. daar begin je het proces om je account volledig te verwijderen.

(https://computertotaal.nl/artikelen/internet-thuis/je-facebook-account-deactiveren-of-verwijderen-61972/?api_cookie_redirected=true" target="_blank">bron)