Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 17-06-2018 18:22:10
Voeding & Gezondheid

Motion free

Hallo francieneke , 

hier een ervaring , 



door willow13 - 27 apr. 2018 om 20:28 
1 antwoorden / vragen

1

ik heb het spul ondanks mijn arbeidsongeschiktheidsloontje bestelt omdat de mevrouw aan de telefoon zei je gaat het meemaken eindelijk weer pijnvrij te zijn als je goed smeert drie keer per dag blijven smeren tot t helemaal ingetrokken is in je huid.
na al meer dan 20 jaar vreselijke nek en rug pijn dus bestelt 59,95 met verzendkosten. je krijgt n tube thuis die is erg klein en half leeg. echt daar doe je net twee weken mee en kost volgens hun eigenlijk 100 euro, nou de pijn is nog niet weggegaan , heb alleen nu ook enorm pijn in mijn portomonee.stom dat ik er in ben getrapt maar net als ieder ander wilde ik onderhand van de pijn af komen.t zou verboden moeten worden om mensen te neppen met zulke dure beloften