Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 21-06-2018 13:07:50
Computers & Telefonie

Verwijderen programma ghostpress

probeert u het eerst eens via het configuratiescherm, programma’s en onderdelen te verwijderen want volgens mij staat het wel degelijk op de harde schijf.

windows 10 is wat beheer en configuratie betreft nog altijd verre van consistent. hoewel je alle programma's in programma's en onderdelen ziet, ontbreken de apps. mocht je daar gebruik van maken. en met apps bedoelen we de programma's die je via de windows store installeert. om die te verwijderen moet je een bezoekje aan instellingen brengen, ofwel: klik op het tandwieltje in het menu start. klik in het geopende venster op apps en je ziet een lijst met geïnstalleerde apps. klik op de te verwijderen app en daarna op de tevoorschijn komende knop verwijderen. daarbij geldt overigens dat een aantal standaard-apps helaas niet is te verwijderen. maar dat merk je vanzelf aan het ontbreken van de verwijderknop.
https://computertotaal.nl/artikelen/apps-software/software-verwijderen-in-windows-10/" target="_blank">https://computertotaal.nl/artikelen/apps-software/software-verwijderen-in-windows-10/