Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 21-06-2018 20:14:34
Computers & Telefonie

Cd branden met windows mediaplayer

Handleiding:



branden met media player 12 (windows 7 en 10)


start windows media player in windows 7 via starten > alle programma's > windows media player. in windows 10 klikt u op starten > windows media player.
klik op de knop branden.

sleep nu de nummers die u op uw muziek-cd wilt hebben naar het vakje met de tekst: 'sleep items hiernaartoe'.

dit kunt u doen door de liedjes te selecteren en met de muisknop ingedrukt de nummers ernaartoe te slepen.  of u kunt, als u dat gemakkelijker vindt, met de rechtermuisknop op een muzieknummer klikken en daarna kiezen voor toevoegen aan > lijst voor branden.
het nummer verschijnt daarna rechts in de lijst. op deze manier kunt u een collectie aanleggen die u wilt branden op cd.

u kunt ook nummers verwijderen uit de lijst rechts. selecteer het nummer en druk op de delete-toets. of klik met de rechtermuisknop op het nummer en selecteer uit lijst verwijderen

als u helemaal klaar bent met de samenstelling van uw cd, dan klikt u rechts op de knop branden starten.  de rest gebeurt automatisch: alle nummers worden gecontroleerd en het volume wordt zo nodig aangepast. u kunt de voortgang van het brandproces zelf zien, rechts onderin het brandvenster. afhankelijk van het aantal nummers kan het een tijdje duren voor uw cd klaar is. als de cd klaar is, zal de cd-speler deze uitwerpen. u kunt hem dan afspelen!

(https://www.seniorweb.nl/artikel/muziek-cd-s-branden-met-windows-media-player" target="_blank">bron)