Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 21-06-2018 23:08:12
Garantie & Verzekeringen

Aegon komt 5 jaar na datum met rekening

U hoopte waarschijnlijk op een foutje van de (in dit geval) de verzekeraar in uw voordeel. helaas dus.  u bent met aegon overeengekomen dat er een bepaalde dekking is voor een voorval en dat u daarvoor een vastgestele premie betaald. dat per ongeuk te weinig premie is betaald dan afgesproken houdt niet in dat u dat verschil dus niet meer verschuldigd. uw rechtsbijstand en arag hebben dus gelijk. ook een derde advocaat gaat u geen gelijk geven.
het niet tijdig (volledig) betalen van een premie houdt ook in dat de dekking opgeschort wordt maar dat de verpichting tot (verdere) betaling niet komt te vervallen.
u kunt hoogstens om een betalingsregeling verzoeken. gezien uw houding in deze zaak zal aegon niet bepaald geneigd zijn een soepele regeling toe te passen.
besef ook dat u met deze handelswijze op de "zwarte lijst" kunt komen van de verzekeraars met alle gevolgens van dien.