Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
rotterdamgekte - 23-06-2018 11:23:28
Auto & Vervoer

Verzekering weigerd verandwoording

Hier het verhaal. ik reageerde in een reactie dan staat het niet hier. nu wel

ik ree op een 1  baans weg van 2 kanten. omringt door bomen nog geen meter berm. anders is het boem tegen een boom.

ik stond voor bij stoplicht en ree voorop op het treintje. bij groen licht gewoon rijden.ik inmiddels 400 500 meter verder kwam er politie om de hoek. nou ik denk eerst die blijft er achter maar ze gingen toch inhalen ( hadde zwaailichten) mensen die vanaf de andere kant kwamen gingen stil staan en ik kreeg de optie of vol gas weg rijden of me auto aan de kant en ze er lang laten. optie 2 gekozen ik beetje aan de kant want ik stond voor de mensen aan de andere kant van de baan.
die persoon heeft toen achter mij stil gestaan ook. oke politie is er langs dus ik rij me auto weer recht. dan geef je geen vol gas de weg op want je heb nog een rand van waar de weg over gaat in berm. als je je auto heel wil houden doe je dat iig niet vol gas. hoe ik dat dus aan het doen ben en dan kan je wel zeggen kijken maar je ziet een auto achter je staan en je gaat rustig de weg weer op. die persoon dacht toen in te gaan halen en ree zichzelf klem tussen mij en de andere kant. ik had liever gehad achteraf dat ze de andere kant ingereden was maar helaas. nou wat zal ik gereden hebben. 10 km per uur op dat moment. ik heb gelijk me auto terug gegooid maar helaas toch had ze me voorscherm te pakken. ding krom wiel loopt nu aan bij drempels. kijk ik snap als iemand geparkeerd staat in de berm he en die trap ze auto de weg op. tuurlijk heb die geen recht. maar in dit geval rij je achter me politie moet er lang je ziet het allemaal voor je neus gebeuren. en dan er langs willen trappen. kijk ik had ook geen tijd om te reageren je ben met 3 dingen tegelijk bezig, die politie, de weg weer op en je auto heel houden. kijk dan is het volgensmij gewoon een ander verhaal en is het eigelijken een botsing op me staart. ookal is het me scherm. meer ongelukken met dat soort acties komen mensen naast elkaar terecht .
kijk dit is de 1e keer dat ik dit moet doen in met 10 jaar rijbewijs hebben. het is ook niet echt dat ik niet snap hoe het werkt, daar rij is te veel voor.

dat hele berm verhaal is gewoon een rotte appel in het verhaal maar goed ik moest er toch in. je weet het nooit misschien rijden ze voor je moeder.