Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 23-06-2018 11:37:57
Auto & Vervoer

Verzekering weigerd verandwoording

kwestie van fatsoen toch?


kon de betekenis van het woordje  'fatsoen' helaas nergens terug vinden. ;-))

het is en zal nimmer lukken om schade aan een ander voertuig toe te brengen als je daar nog twee kilometer bij vandaan bent.

als je als bestuurder van een voertuig geheel of gedeeltelijk stil staat op/langs de rijbaan, dan moet je je er alvorens weg te rijden  stellig van overtuigen dat je voor deze manouvre geheel vrije baan hebt en onbelemmerd je weg kan vervolgen.
als bij het wegrijden een ander, van achteren naderend voertuig, de linkervoorzijde van jouw voertuig kan afrijden dan heb je je er dus niet van overtuigd dat je onbelemmerd kon invoegen op de rijbaan.

maar dit is een verevelende en moeilijke kwestie.
mogelijk kunt u advies en/of ondersteuning vragen bij uw rechtsbijstandverzekering of u wenden tot het juridischloket in uw regio.
maar eerlijk gezegd zie ik het somber voor u in.