Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 29-06-2018 14:39:43
Geldzaken & Recht

Opgelicht ontstoppingsbedrijf en partner

wat ze u hebben verteld klopt gewoon "rond de €150" en dat had dus ook minder kunnen zijn maar ze geven een inschatting.


maar ik vraag me af wat ze hebben gedaan, de riool doorgespoten met een hogedruk spuit? dan had u die beter zelf kunnen huuren bij bv borent dan had u 24 uur lang de riool door kunnen spuiten voor €29.05 kost wel wat moeite maar dat is het wel waard.


wel een tip,


zorg dat er zo weinig mogelijk water in de wc staat en giet daar een flinke scheut dreft afwasmiddel in en een emmer of een paar pannen kokend heet water en laat dat een nacht inweken daarna de wc door spoelen wekt dat niet of niet genoeg dan nogmaals herhalen en dan een paar uur laten inweken als het dan nog niet werkt dan is het wel de beurt aan een hogedruk spuit met een riolerings reinigings slang. (lidl verkoopt deze ook) 


 


ook is het verstandig om 1x permaand een zak soda met heet water door de afvoer te spoelen dit voorkomt ook verstoppingen door vet en vuil wat door gespoeld wordt bij het (af)wassen tevens zijn was pods ook niet goed voor de afvoer daar deze niet geheel oplossen in koud water