Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 29-06-2018 18:53:36
Huishouden & Energie

Waarom nog steeds koken op gas?

Eeen bijzondere vraag want er zijn zeker en vast ook kookprogramma's waar electriciteit als warmtebron in plaats van gad wordt benut.
daarbij ook, als al gezegd? wat is het verschil? ik heb, ter verduidelijking een gasplaat maar ik gebruik overwegend een losse electrische. nog geen inductieplaat omdat die het voordeel heeft om na uitschakelen ook meteen koud te zijn en bij een keramische is het aan te bevelen op een eeder moment de knop naar laag te draaien omdat die langer warm blijft. raar maar waar, mijn energierekeing is voordeliger.

daarbbij ook: ik heb een jaar of 10 in belgiƫ gewoond met overwegend electische kookinstrumentaria. groot voorderel bovendien: nooit kans op een gasexplosie of koolmonoxide vergiftiging.