Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 29-06-2018 23:08:28
Geldzaken & Recht

Kan abn zomaar dwingen een rekening af te sluiten?

Vanzelfsprekend dat degene(n) die borg staan en ervoor zorgden dat u een huis kon kopen meetekenen moeten. er wordt immers ook bij ze aangeklopt als u niet aan uw verplichtingen voldoet? zonder hen had u geen huis kunnen kopen.
al jaren werd het geld trouw van uw rekening gehaald? ja natuurlijk. die hypotheek moet toch (af-)betaald worden? u doet net alsof u ze een plezier doet, maar het is toch andersom, het is toch uw verplichting?
uw verhaal begrijp ik op punten niet, nl dat u niet de gegevens van e.e.a. heeft. hoe doet u dat dan met de belastingaangifte?
zit het niet zo inelkaar zoals @gerritaltena hierboven schildert?
en, als u dat alles niet wilt en lastig vindt dan betaalt u toch die hypotheek ineens zelf? dan bent u van alles af en heeft u nog minder dan nu redenen tot klagen.
het lijkt erop of uw naam passend is.