Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sc

Waarom nog steeds koken op gas?

Als je op inductie kookt heb je een enorme energiebesparing als je de juiste pannen hebt. wat veel mensen denken is als een magneet blijft hangen op de bodem dat ie dan geschikt is voor inductie. helemaal fout. het materiaal wat in de bodem zit bij pannen die je koopt bij de hema, big bazaar of blokker is niet gelijk verdeeld over de oppervlak wat dan inhoud dat de pan maar op een punt bakt. koop stainless steel pannen of nog beter tri-ply pannen. ook geen pannen met opgelijmde bodem. voor kookliefhebbers heb je een leuke videokanaal van https://www.youtube.com/playlist?list=uubz80tb8ygs3vq5cngweulw" target="_blank">sjef. ook met sous vide heb ik een goede ervaring (familie traditie).