Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 11-07-2018 12:00:49
Geldzaken & Recht

Staatsloterij gijzelt prijs

dat idin gebruikt wordt is voor uw eigen veiligheid en niet voor de lol.


als een hacker uw paswoord zou kunnen onderscheppen en u de winnaar van de hoofdprijs bent dan kan het zijn dat zo gast uw geld op een rekening laat storten en u lekker naar uw centjes kan fluiten maar die komen nooit meer terug.


met idin zorgen ze er voor dat ze nooit het bedrag op een andere rekening storten overigens is het zo dat als u via de site mee speeld u uw gegevens zoals geboorte datum en adres heb moeten opgeven.


maar uw idkaart of paspoort gegevens door moeten geven? idin is juist er voor bedoeld om dat niet te doen.


omdat u bij de bank al een idkaart of legitimatie heb moeten tonen hoeft het niet bij de staatsloterij daarvoor is ook idin bedoeld.


en om het geld direct op uw bankrekening te laten storten daarvoor zou u contact moeten opnemen met de klanten service mogelijk dat u dan wel uw idkaart of paspoot zou moeten tonen maar ook dat is voor uw eigen veiligheid zodat niet een ander het zou kunnen doen.