Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
karbo-harry - 11-07-2018 17:49:16
Geldzaken & Recht

Staatsloterij gijzelt prijs

Dat die verifficatie plaats moet hebben snap ik.. dat de staatsloterij ook bij trouwe klanten als u nog zo "ambtelijk" mee omgaat lijkt wat op een "bespaarcultuur" die tegen het gierige aan gaat zitten..!! 
de staatsloterij houdt er - trouwens - tegenwoordig meer vertragingstactieken op na. zoals bijvoorbeeld de prijs "binnen 5 werkdagen op uw wallet bijgeboekt". in de praktijk is het vaak wel de opvolgende werkdag, maar eerder werden prijzen na winnen direct zichtbaar op de wallet, beetje "vasthoud-cultuur"... leuk voor als er (straks) meer rente wordt uitbetaald. officiëel: "uitbetaling wallet tussen 5 en 10 werkdagen"...!! goed, het ging de laatste keer beter... paar dagen verder had ik het geld op de rekening. waarom zo bureaucratisch? de techniek is zover dat à-la-minute geld overboeken gewoon mogelijk (en rechtvaardiger naar de spelers) is! ennn... eerder ook direct tegoeden van (alle) staatsloterij-spellen bij te boeken op de wallet! loten moeten direct worden voldaan, dus het geld is er, zou je zeggen...

(bovenstaande uitbetalingsregels zijn door de staatsloterij in diverse telefoongesprekken mij meegedeeld en gelden sinds begin van dit jaar)

harry de vries