Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 12-07-2018 13:49:59
Geldzaken & Recht

Achmea keert niet uit

de auto die voor hem reed heeft dashcam beelden van het voorval gemaakt en daarop is duidelijk te zien dat een voor hem rijdende caravan iets verliest.

de auto die voor de auto van uw zoon heeft gereden heeft een dashcam opname waarop te zien is dat er "iets" van een voor  hem rijdende caravan valt.
nu wordt er zondermeer van uitgegaan dat dat voorwerp ook de oorzaak zou zijn van de schade die aan de auto van uw zoon is ontstaan, maar ieder bewijs daarvoor blijkt te ontbreken aangezien er geen voorwerp is aangetroffen welke de schade zou kunnen hebben veroorzaakt.
zowel de politie als rijkswaterstaat heeft onderzoek gedaan naar het betreffende voorwerp, maar hebben niets kunnen vinden.
en zonder bewijsmateriaal staat uw zoon helaas met lege handen, vandaar dat de verzekering van de als veroorzaker aangemerkte tegenpartij de schadeclaim afwijst.
ook hier is de regel "wie eist bewijst" van toepassing en het bewijs ontbreekt.